Om plattänger och klubbstämning

Idag köpte jag mitt livs första plattång. 27 år gammal.
Men jag vet inte hur man använder den, helt ohanterbar. Och håret hamnar direkt i en liten tofs.

Jag kommer bli som min mamma tillslut. Samma kajalpenna sedan -86. (Minus Gudrun Sjödén)

Peaktröja, jeans och ärva kläder efter småsyrrorna. Känns ibland som att jag missat hela modegrejen och alltid dragit på mig nått som "funkar". Mamma och syrran har skrattat åt vissa kollektioner i sommar ;-) på landet kan man vara lite missmatch, på riktigt då! 
Har helt ärligt köpt ETT enda plagg på hela året..(ja, en peaktröja) därför ska jag ta lite expertishjälp framöver om ni nu råkar se mig lite "fashion" menar jag.

Imorgon åker jag med min klubb till Lidingöloppet utan att starta själv. 
Sån sorg och enorm glädje på samma gång. Jag älskar klubblivet (inte disco då) och att få bo med flera favoriter i ett klassrum på liggunderlag hela helgen, heja fram klubbkompisar i alla åldrar och öka på revanschlusten inför en lååååång kommande säsong ska bli skitkul! 


Och Holland älskar jag. Och Anton. Och att bara vara jag. 

Hej/ A 
Bastogne war museum 


Landade i Düsseldorf där jag blev hämtad :)

Tips

Just nu inne i en period av P3 Dokumentär. Favoriter: Orienteringsdöden och Militärligan. Även hört Infiltratören och Mordet på Engla Höglund.
Bra SR!

Får imorgon veta om jag får en tvåa på Dalvik. Håll tummarna!

Fina mamma i mitten Fick energi av att träna 1h stavgångsintervaller med Pia ikväll. Sen hem och se på min snygga och omtänksamma mamma.

Och imorn flyger jag till Holland. Bort från Älglöss och havregrynsgröt.
/ABlir galen

Jag älskar skogen. Har väldigt ofta en stark längtan efter skogen. Är inte rädd för kryp. Vill helst springa i skogen. Spendera dagarna på Hökensås (trots ormar).

Men när krypen är i sängen börjar jag få nog. Och när man inte får bort dom ur håret. Jag vet inte längre när det kryper på riktigt. Men imorse på tåget tyckte jag allt att det kröp på halsen, men efter lite letande blev jag arg på mig själv och tänkte "jag håller på bli inbillningssjuk"!
MEN! 
Nejdå, det kröp igen, fast upp bakom örat denna gång! Jaadå, jag hade fått med mig en älglus till och med på tåget!
Antar att dom hoppar på mig när jag går till bilen...

Har kommit på hur man dödar dem, man nyper av huvudet från kroppen.

Det var allt. Hej!