Tredje segern

Om man bortser från mitt DM-guld på 1500 m och vinsten i Hörredarundan (träningstävling) var detta egentligen största och första vinsten! Jag hade dessutom bara 9 (!!) herrar framför mig, vilket jag är mycket nöjd med!

Asfaltslopp 10 km inne i stan och totalt 105 löpare på start från Hovrättstorget. Hade väldigt uppskattad support av familjen Seppas dagen till ära.

Man måste bara beundra Oscar Claesson! Finner inte ord för den killen! Så ödmjuk! Ställer sig långt bak i starten och jag påpekar direkt att han ska fram men till svar får jag "man måste låta dom riktigt snabba killarna stå där" (!!!) killen är dessutom född 95 och krossar allt motstånd i löpning men satsar på skidor!? Visst JAG förstår honom, men ändå?!? 

Hur gick det då? Jo han krossar även Ullevi-löparen och en annan bra banlöpare här ifrån stan. Får han ordning på skidorna (läs några vintrar med snö) kommer han bli livsfarlig!

Själv öppnade jag i 3:57-fart och försökte att aldrig gå över 4:15, tycker jag klarade det ganska bra och fick ingen svacka under hela loppet! Riktigt nöjd och mest nöjd med att känslan i benen var att jag var stark och kunde tycka på!

Jag vann på tiden 42:11 och eftersom loppet var 10,3 km ger det en km-tid på 4:07, minst sagt nöjd med det! Jag var helt vild och glad på upploppet! Vilken känsla! Mot Vårruset!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback