Tankspridd

I torsdags åkte jag bil till Medic Rehab på morgonen och sedan till jobbet. Efter en arbetsdag med många dilemman och tänkande moment gick jag den sedvanliga vägen hem.
Bilen, hade jag inte en tanke på. Och tanken kom först när jag och A satt på restaurang och avnjöt en god middag och ett glas rött. "Hur kan man glömma en sak på 1000 kg?", undrade Anton.
Det undrar jag med.
Men jag kan det. Hellre en slarver, men effektiv och snabb än som vissa andra, som måste tänka hundra år och har en startsträcka lika lång.
 
På sista tiden har jag varit otroligt stolt över mitt sparkontot som vuxit sig fett. Så i fredags låg det ett brev från CSN, jag tänkte, "vad sjutton vill dom mig typ 4 år efter studiernas slut?"
Jodå, dom ville meddela att jag inte betalat tillbaka på mitt lån under 2013 och nu fått kontrolluppgift på min inkomst. Och nu ska jag alltså snällt vänta på beslut om återkrav.... för hela den perioden.
 
Tjoho! Så jag kanske önskar ändå att jag var av den eftertänksamma typen.
 
 
I lördags var det deltävling 4 - Rocksjön runt. Redan på uppvärmningen kände jag att jag inte var i fas alls. Flåsade högt, hade inget tryck i benen och hade ont både i baksidan, fötterna och ja, överallt. 5:00-fart var ett problem, hur skulle jag kunna pressa ner under 4:20?
 
Men så gick starten och jag är så ofattbart villig att ha den där blodsmaken i munnen, flåset, pulsen och mjölksyran. Det var inte lätt nånstans på 4,2 km. Det var dessutom 7 sekundmeter vind. Ändå lyckades jag komma ner på 4:14-fart. Det är så jag vill klappa mig själv, men jag är ändå inte nöjd - jag vill att känslan ska vara bra.
 
Som för att döda benen ännu mer sprang jag 10 km terräng med en klubbkompis i Mullsjö igår. Jag var så sliten att jag till och med fick en känning av löparknä.
 
Imorn åker jag till Åre och ansluter mig till mina fd kollegor och tänker, lever, sover och äter skidarrangemang mellan onsdag och söndag!
 
/A
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback