Beslutsamhet

Får snäppa upp nu. Så mycket som jag vill detta är det värt att sluta med slarv!
Jag kan bli så sjukt extrem när jag bestämmer mig för nått. Alltid. Allt eller inget.
 
Har inte kunnat gå ordentligt sedan torsdagens styrketräning med min lillebror 13 år. Vi körde utfall oh benböj tills benen bokstavligt talat inte bar längre. Det får vara slut på skador nu.
Tillät mig äta godis på lördagar hädanefter, resultat - inte ens köpt en liten liten påse.
 
Okej, det kanske är lite extremt, tänkte jag, MEN så såg jag dokumentären "Världes bästa diet" på Svtplay och insåg vad vi i världen gör med våra kroppar via kosten vi stoppar i oss. Skrämmande. Blev knappast sugen på annat än Quinoa och frön linsröra från Afrikanska savannen efter det.
 
Inget eller i alla fall få saker gör mig så arg som när folk säger "är det verkligen hälsosamt att träna sådär?"
Det mest tragiska av allt är ju att dom människorna som säger detta är samma människor som sitter stilla ca 99% av dygnet och äter helt ohämmat stora mängder raffinerat socker i alla dess former.
 
Aftonbladet skrev för ett tag sen om hur farligt kaffe i stora mängder kan vara, eller nu senast att springa Marathon. Orkar inte. Alltså blir så uppgiven, älskar verkligen Colting och hans kamp i media mot denna snedvridna bild kring kost och motion.
 
Seriöst? Hur svårt ska det vara att lägga ihop att allt stillasittande och socker leder till både fetma, diabetes och andra sjukdomar - nä precis, kaffe och Marathon är nog inte ett hot mot folkhälsan.
 
Gå in på den här bloggen, läs och begrunda, mer avokado, nötter och broccoli åt folket.
http://coltingblogg.com/
 
 
Ps. snart tillbaka, snabbare än någonsin.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback