Bara gör

Så många frågetecken inför min flytt hit upp. Hade totalpanik över att lämna Jönköping sista veckan.
 
Men som min kollega och fina vän Åsa frågade mig "Ja men vad vill du, ingen annan utan bara DU?" "Satsa på löpningen" ,var mitt enda svar. "Okej, åk hem och gör det nu! För din egen skull"
Och precis det har jag gjort! 
Idag känner jag mig till och med riktigt bra i låret. Har styrketränat i veckan, kört rehabövningar och suttit på spikmattan (gör lika ont som det låter).
Det konstiga är att det inte känts så konstigt att flytta hit upp igen, jag menar det här är ju mer bekant än något annat. 
När jag cyklat mina pass i avkrokarna i veckan har det varit så mycket känslor och minnen som kommit tillbaka att jag inte fattar att jag tänkte välja att leva 80 mil bort. Men det är ju nu... Kanske saknaden efter södern kommer tillbaka.
 
 
Sprang med löparen Therese från Östavall förut, vi gick på samma skola i åtta år och nu möttes vi i löparskor ca 12 år senare. Fick till ett fint pass i solen på grusvägarna i Östavall och sen lite stretch och stegringslopp, vågade inte köra så många bara då jag inte litar på baksidan än, ska på behandling hos naprapat på tisdag i Östersund. Både hoppas och hoppas inte på att få möta min vän stötvågen.....
 
Tänkte vara med på OL-träning i Ljungaverk på onsdag, längtar verkligen även om jag vet hur dålig jag är! Om de bara kunde bli lite varmare i vattnet så våtdräkten kan få luftas lite, men det verkar ju lurt! 
 
 
Svingade järnsjuan lite idag iallafall, golf är en gammal bortglömd goding. Med tanke på veckans väder kan jag konstatera att jag inte längre är solskenscyklist - däremot solskensgolfare!
 
 
Dags för ännu en vecka i Öset. 
/A
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback