Jag orkade inte

Dagens haveri berodde på flera komponenter.
Saknar tillräcklig styrka, uthållighet och syreupptagning.

Jag orkade helt enkelt inte med den tuffa terrängen. 
Trots att jag förra året var så mycket som 11 (!) minuter efter Karin Spjuth på ett terränglopp på 12 km är jag ändå inte helt nöjd över att vara ca 10 efter Kalla i ännu tuffare terräng. 
Jag var bara 1 minut efter Karin på årets Vårrus som hon vann i Jönköping... men visst inser också att jag måste förstå att det är just på 5 km asfalt jag lagt mitt krut...

Jag är faktiskt allra nöjdast över just det loppet, att jag faktiskt sänkte mig med 1 min och 16 sekunder på 5 km. När jag mötte min triathlontränare Christian Kirchberger i starten frågade han vad målet var, "under 19:15", svarade jag och han sa att det var ett optimistiskt och vågat mål.. Men jag grejade det! Helt sjukt i efterhand! 

Idag tränade jag 3 mil cykling på eftermiddagen, mest för att jag behövde få vara själv och reflektera över allt.
Inser att från där jag är nu, behöver jag en tränare för att komma vidare. Har Malin som jag tränar för ca 1 gång i månaden men behöver mer regelbundenhet..
Jag blir för osäker på mitt eget upplägg och vet inte om träningen jag utför passar mina mål.

Typiskt Jämtländskt (i Medelpad) väglag va.... Är det kvarts, fältspat och granit? Måste googla.. Torsta satte sina spår. Mitt gymnasieval var från början inte helt fel ändå...

Gonatt! /A 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback