Förstahandskontrakt

Det har varit bra skidföre i Jönköping det senaste, i alla fall fram till detta mildväder då temperaturen stundvis varit uppe på 9 grader.....Med dessa soliga dagar och kalla nätter kan man snart skejta skare här nere!

 

Igår skrev jag och Anton på ett förstahandskontrakt på en hyresrätt i ett nybyggt område. En 3:a med stor inglasad balkong och utsikt över Munksjön. Känns vuxet även om det inte är riktigt lika stort som att köpa något eget.

Kan bara motivera mig till att träna sånt som är kul just nu och KUL är det ju bara med löpning och längdskidor! Gym är det sisådär med, även om det skulle kunna hålla mig skadefri om jag så bara tog mig dit någon gång i veckan. Men icke!

Jag har tack och lov kunnat komma igång så smått att löpträna igen, tack vare den vidriga behandlingen med akupunktur är jag faktiskt nästan helt bra!
Har också insett att jag inte kan utvecklas som skidåkare här nere utan att åka rullskidor 3/4 av året.... Hoppas verkligen jag kan motivera mig till detta resten av året!

 

28 februari börjar försäsongsserien i löpning och fortsätter därefter med tävlingar varje helg, lovar att bara tävla mot mina egna tider för att se hur mycket jag förbättrat eller tappat mot förra året. Ska bli spännande! Sen väntar nog jobb på Årefjällsoppet och en dos av Medelpad innan våren kan komma på riktigt!

 

 

/A

 

 

 

 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback