Triathlon och trötta ben

En av dom allra största anledningarna till att Jönköping lockar mig tillbaka är alla träningsmänniskor jag lärt känna här nere och då framförallt alla triathleter i IKHP.

En sommar är ingen sommar utan en onsdag på Axamo. 
Nu missade jag kanske den sämsta sommaren och det innebär att jag sluppit många minuters gruvande inför att hoppa i och känna 15-gradigt vatten sippra in i våtdräkten - men också att jag inte fått all energi som dessa människor ger mig.

Hade inte tappat så mycket på simningen som jag trott, simmade 375m på 07:07 och sedan cyklade jag 11,5km på 23:16, vilket betyder kross av mitt tidigare rekord på 25:32 och därefter sprang jag 3,2km på 13:23 vilket är långt ifrån det bästa jag gjort men hade fruktansvärt cykelstumma ben och sprang med ont i magen hela varvet. 

Idag har vi cyklat långpass (75km) och jag var trött redan efter 30km. Det var som om all energi bara var borta. Fyllde på med glass och 2 stora kanelbullar vid 40km och sen lyckades jag med nöd och näppe hålla ihop sista 30. Det var liksom som om det sved i benen minsta lilla jag tryckte på... 

Fiskspan i Knaggebo

Glasstopp

Trött och hungrig, åt först min bulle - sedan Antons 😋

Imorgon ska det vara tiptop-väder här. Blir en heldag med cykling, Andrea, lite bad och vin. Älskar semester!

/A 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback