Semesterfirare

Jag har semester. Jag är i Mullsjö-Jönköpingstrakterna.
Inget kan gå fel!

Efter fika och möte på mitt "gamla" jobb imorse så började lägenhetsletandet. Fick erbjudande direkt av Wätterhem på 2st tvåor i nybyggda "Ormhuset" vid Vättern, sa att jag ville fundera och fick med kontraktsförslag hem. Superfina lägenheter med balkong ut mot Vättern - och pris därefter.
Vid närmare eftertanke måste nog nästa steg vara att ta sig ut i bostadsmarknaden. Och då behöver jag kapital, dvs ett gyllene läge att bo litet och snålt i 6-8 månader medan A är utomlands.

Två pass blev det idag. Cyklade med Anton runt Gustav Adolf i 25, sol, klarblå himmel och bara njöt av alla klöverfält och vidder. Vi cyklade upp på en höjd efter Gustav Adolf och man kunde se Vättern och Visingsö ungefär som när man ser sjöar från en fjälltopp. "Är inte det här bättre än ett fjäll då?" Försökte Anton få mig att erkänna.
Nja, men nästan... :)

Glömde fota under turen...

Dagens creepy thing är helt klart när jag la ut en annons på blocket att jag letar lägenhet i Jönköping och det direkt började sms:a och ringa (!) skumma män som fråga om jag var singel, och massa andra konstiga saker så jag fick ta bort annonsen efter bara en timme.
Vidrigt! 

Semester när den är som bäst är verkligen att få till 2 träningspass och däremellan bara ligga och dricka kaffe i en solstol, äta bär och god mat. Det är livskvalité!

Sommar!


Ut på pass 2, löpning


/A
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback