Deltävling 4 - Höredarundan

Jag har en livskris. På riktigt.
Pendlar mellan sömnlösa nätter, hemlängtan till den yttersta grad, längtan efter att jobba med nått praktiskt och en hel del saker där till.
 
Igår innan en av årets viktigaste tävlingar bröt jag bara ihop pg av allt kaos i mitt huvud. Men fick krafterna åter och bytte om och körde mot Lekeryd. Sista deltävlingen på 9,2 km - Höredarundan.

 
Solen sken till den milda grad men på uppvärmningen hade jag svårt att fokusera. Benen kändes dock betydligt bättre än innan Rocksjön runt så hade ändå hopp om en bra dag.
Starten gick och det gick - LÄTT. Så fortsatte det och blev egentligen aldrig jobbigt förutom när jag pressade ur allt som gick sista kilometern. Pers med 1 min och 55 sek. I brist på konkurrans var jag också först över mållinjen och fick lite prispengar som klirr i kassan, 2:a totalt i försäsongsserien.
 
Längesen jag var så euforisk och nöjd! Ville typ hoppa och studsa hela kvällen. Sub 40 på milen känns både rimligt och INTE allt för långt bort!
Var nog så att jag behövde detta för att tänka på "här och nu". För på ett sätt verkar det som att Alexandra blev kvar i Norrland den här gången......
 
Återstår att se om jag kan landa på småländsk mark igen. Nånsin - den som lever får se.
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback