Debut i Landsjön runt

Tack vare Holaveden-grabbarna har jag funderat på Landsjön runt det sista. Skulle kännas bra att ha genomfört loppet nu innan jag efter snart 3 år äntligen ska vända hemåt till Norrland igen, är det nått Jönköping gett mig så är det snabba ben!
 
Löpningen har minst sagt varit på uppgång i år men, jag tränade intervaller för Malin Ewerlöf på Lidingöspåret i torsdags och har haft en riktigt fin helg med mina bästa tjejer här nere hos mig. Vilket såklart betydde en partykväll om än i fredags. Men jag kunde ändå inte släppa tankarna på det där loppet och efter en lugn lördag med tacomys bestämde jag att det skulle bli start ändå.
 
Benen kändes sega reda innan start och jag hade inga andra förhoppningar än att hålla mig runt 4:15-fart, vilket skulle betyda under 53:08.
 
Märks att man bott här ett tag nu för kunde direkt säga var på startlinjen mina konkurrenter fanns. Eva, Hanna och vad jag trodde var en tjej till stack iväg i en faslig fart vid starten och jag såg deras ryggar en bit fram ända till första backarna men då förstod jag att min dagsform inte skulle räcka till någon jakt.
 
Tappade alldeles för mycket fart i backarna men försökte ta igen det utför och tänkte på alla tips om min utförslöpning jag fick av Malin i torsdags. Vid 8 km började hela kroppen att strejka, jag hade stora problem att hålla mig under 4:30-fart. Det var otäckt varmt och jag benen ville inte alls samarbeta.
Med facit i hand var det tur att vissa kilometrar gick bra mycket fortare än 4:15.
 
Klarade mitt mål med exakt 20 sekunder och den ena IKHP-tjejen var visst en kille med tofs, därmed knep jag 3:e-platsen och fick kliva upp på pallen. http://landsjonrunt.se/wp-content/uploads/2014/12/Löpning-dam.pdf
Måste ändå säga att det känns rätt mäktigt att se sitt namn som nummer 3 av nästan 100 löpare, även om många av dom bästa här nere var på terräng-DM i Vetlanda.
 
Nöjd, men vet att jag kan mer!
 
Hanna och jag innan start, Hanna kom 2:a.
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback