Bra form

Börjar för första gången sedan innan sommaren känns mig i hyffsat bra form igen. Idag körde vi sedvanligt tisdags-långpass med Trigänget. 12km och jag hade helt OK pigga ben hela tiden.
Återstår att se om det håller i sig till Klubbmästerskapet på torsdag i Mullsjö. 5km terräng och jag hoppas kunna putsa förra årets tid med nån sekund i alla fall.
 
 
Jag funderar fram och tillbaka hur det blir med min triathlonsatsning och jag har nu i 1 års tid försökt motivera mig på att komma ut på cykeln, men det blir inte av. Jag hatar att cykla! Jag menar det, jag förstår inte tjusningen i att sitta på en död stålcykel annat än att transportera sig.
Det får mig genast att jämföra med att sitta på en levande häst med fart och fläkt!
 
Har den senaste tiden dessutom ridit 2 ggr på min klubbkompis dotters hästar. Dom har två vääääldigt fina dressyrhästar. Måndagen innan Lidingöloppet (när jag fortf inte trodde att jag skulle springa) red jag lite dressyr i ridhuset och kunde knappt gå efteråt på grund av förstörda ljumskar :)
I lördags blev det en uteritt på favoriten "Calle" precis som min första ponny hette. Blev fina galoppturer i skogen och hoppning av fasta hinder i skogen, superkul!
 
 
Jag tror faktiskt att jag kommer satsa på Swimrun utöver löpningen. Anton frågar varför jag inte bara skiter i simning och blir bättre på rullskidor inför den kommande (vi får väl se) vintern istället. Men jag gillar att simma, 2 pass i veckan är perfekt och jag har motivationen för det. Inte minst gillar jag att simma i öppet vatten och för att vara hyffsat med på det i sommar krävs det minst 2 pass i veckan i bassängen fram tills dess.
 
Nu ska vi se JO Waldner och Gunde, vi hörs!
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback