Spikmatta och Linnex

Idag på långpasset sa jag åt Theo 16 år "dra inte på för mycket Linnex bara, det bränner inte förrän efter en stund", nu ligger jag här och typ dör själv.
Smetade på rejält både på nacke och knän och det BRINNER. 
Men lite plåga mår kroppen bra av så självklart ligger jag på spikmattan också! Ibland somnar jag nästan på den.

Utöver det vanliga har jag lyckats dra på mig en bursit i trapezius pg av dålig sittställning vid datorn (!!), och ja jag har dessutom höj och sänkbart skrivbord.. Knepig man kan vara, springer 2 mil på kvällen men orkar inte stå nån timme per dag på jobbet ☺️

Vi sprang iallafall sedvanliga tisdags-långpasset och idag fick jag med mig Anton! Nik ville få till 90 min idag och det såg vi till att han fick.. (Även om jag och hans son bara såg ryggar långt borta sista delen av passet).
Vi var inte så många idag tyvärr men en tapper skara. Anton och jag fick ihop totalt 18.37 km löpning och då värkte det lite i mina knän när vi skulle ner från Stadsparken så fick bli gång sista 1,5 km hem.. Jag som skulle ta lite offseason ;-)

Det rullar på så lätt när man är i bra form och jag njuter varje steg just nu! Måtte detta få fortsätta! 

Borde dock försöka vila benen lite i november så jag inte riskerar nått inför tomtetåget som jag och Alexandra ska springa i början på december! Ska bli skoj :-)Gonatt!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback