Flyger till Sardinien

Jag vann inte min klass igår. Imorse när de officiella resultaten kom ut hade jag plötsligt ett namn ovanför mitt. 
Lite konstigt tycker jag mest, men jag är såklart ändå supernöjd med min prestation. Det allra mest konstiga är ju att tjejen själv inte sa ifrån igår när hon nu enligt resultatlistan sprang nästa 3 minuter fortare än mig!

Pajaslopp säger jag bara! Tur det var billigt och en bra bana. 
Men nu blir det cykling en vecka för imorgon ringer klockan på 05:30 och vi ska åka till Göteborg för att sedan flyga till Italien/Sardinien :-)
Ska bli så härligt! Det har varit mycket annat på slutet så har knappt hunnit längta men oj vad suget slog till nu!

Värmen nästa!
/A 

Milterrängen i Tibro

Nu är jag trött! Ligger på soffan och återhämtar mig efter dagens urladdning. När starten gick i Tibro idag hade jag både flås, stumma ben och dålig fart!

Tyckte det kom backe efter backe och kände mig inte alls i form. 
Vid ca 7km började jag fokusera mer på löpsteget och att bara tänka teknik. Kände genast hur hastigheten ökade och jag hamnade i rätt flow!
Från 9km-skylten och till målet kändes det dock som en evighet men passerade målet på 44:44 och det är jag nöjd med! Det räckte till och med till seger i K23! :-)

En kul dag med fina resultat för alla oss 4 som åkte från MSOK till Tibro. 

Åt nyss lite libanesiskt hemma på balkongen och nu kom tröttheten som ett brev på posten. Tar nog en powernap!

Eftersom jag nu vann ett lopp i Västergötlands långloppscup så tänker jag ställa upp i fler lopp i cupen. Jag och några andra klubbmedlemmar pratade om 1500m bana och 1500m backe den 14 juni som går ovanför Mariestad! Längtar redan!

/A 

Bom

Tänk att jag hade två rejäla bommar igår  igen. Först till 6 an då jag tyckte att jag hade bra koll men så glömde jag passa kartan och vips så var jag på väg till 9an! Såg det som tur var och sprang sedan vidare med hög fart och sprang då förbi 6:an som saknade "flagga" eller "vimpel" som jag sa igår.
"Säg aldrig mer vimpel!" Sa min svärfar efteråt. Skärm heter det tydligen! :-)

Sedan bommade jag lite igen på grund av kartmiss, så otroligt lätt bana och ändå kan det bli så fel!
Kom sist av alla trots att jag var snabbast på de flesta sträckorna....

Ikväll har jag varit på Piren med samma tjejgäng som i lördag. Supermysigt och god mat! Åt en laxplanka och tog ett glas Rosé.

På mysiga piren!

Blev tyvärr bara en kortis för mig, 22 var det bara att pallra sig hemåt för revansch imorgon på mitt favoritsätt - Terränglöpning! Jobbigt men underbart! 

Tror ni inte att jag dock hade lite ont i foten imorse... Har en sena som alltid ömmar vid lite för mycket löpning på hårt underlag.. Tur adrenalinet brukar ta bort sån smärta! Ska ge allt!

Nu blir det läggdags! 
Gonatt!
/A