Vansbrosimningen 2014

Rejält förkyld sedan i måndags och antydan till ett herpesutbrott var ett faktum torsdag kväll. Det fanns bara en sak att göra, att kliva upp 09.00 dagen efter och åka raka vägen till Apoteket för att hämta min medicin som jag (som tur är) har i nödfall på recept.

Åt högsta dosen hela dagen, en hel del tabletter med andra ord... Vanliga biverkningar -huvudvärk, illamående och yrsel. Just det.
Lägg där till att åka bil på en slingrig och guppig grusväg i flera mil. 
Fick be farfar stanna för att kliva ut och spy upp hela frukosten och lite till. Inte jättetrevligt!

Med halsbränna bar det sedan vidare av mot Vansbro. Alla odds emot mig till trots så väntade en fantastisk fin dag i Dalarna. Väldigt härligt att få genomföra ett lopp med hejande från farmor pcj farfar och även sällskap på startlinjen i form av min farbror.
Det var kallt första hundra metrarna och en smärre chock för kroppen att ha puls igen efter en vecka på soffan. Trångt också. Och fick konstant sparkar i huvudet av alla bröstsimmare. Hade inte flås nog att simma 3-takt idag och fick ofta titta upp en stund/simma bröst för att lokalisera ytor. 

Det kändes kort att bars simma 1,5 km och det var först med 1000m i motströms det kändes lite jobbigare.
33:42 min var väl dock en besvikelse, jag vet att jag i bra form hade klarat under 30 min. Men får väl bevisa en bättre tid nästa år då!

Nu är jag hemma och A har anlänt, underbart!
Fiske står på schemat från och med nu. 
Kan dock meddela att fiskevädret verkar utebli enligt meteorologerna, bikini on med andra ord!
Skumt, den här tiden i Grong brukar syrenerna precis blommat!/A Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback