Suget efter Kalmar

Nej, det är inte staden i sig som lockar...Det är det som händer där varje år i mitten på augusti. Jag vill också :-) !
Kalmar Ironman går av stapeln på lördag, 06:55. Funderar starkt på att åka ner för att se alla mina vänner och klubbkamrater som ska ställa sig på startlinjen och heja fram dom till tusen!
 
 
Dom är mina vardagshjältar! Carina som jag träffat på två läger, fantastsik kvinna, simmare, cyklist, löpare Västgöte och förebild! Och Susanne Dalsätt, glädjespridare no 1. minns första gången vi sågs och jag slogs av fördomar och blev skeptisk, vem var hon? Denna blonda extremt överglada Ironman-"morsa"? Det är så man får skämmas, att jag kunde tänka så om fantastiska Suss!
 
Och sen alla mina trikompisar i klubben som förgyllt mitt liv härnere, ordagrant! Hade inte klarat att bo här nere om det inte vore för er! Jag brukar tänka på det ofta, hur mycket lycka jag känner när jag beger mig mot träningarna, OCH att det faktiskt inte känns jobbigt att träna med sånt bra sällskap!
 
Jag som tidigare var ensamvargen nummer ett har ändrat mig totalt!

Snart flyttar måndagssimningen in igen!


Om sanningen ska fram så behövde jag ett triathlonuppehåll i maj-juni, för att få bort ångesten och den onda cirkeln - träna-vara sjuk-få ångest över allt jag missat-träna ikapp-bli sjuk igen.
 
Dessvärre hann jag ju enbart löpträna och tävla (i skor med obefintligt drop...) dessa månader (körde inte ens styrka) vilket nog lett till att jag nu inte kan springa alls.
 
Men helt ärligt känner jag, skitsamma för just nu är triathlonglädjen på topp ändå, även om jag tvingas heja från kanten!

Du skriver ärligt o från hjärtat känns det som :)
Visst är det underbart när man själv kommer på hur fördomsfull man kan vara .. (eller e.g. lite ångestfyllt) Och att man kan ändra åsikt .
Man växer som människa !
Du är bäst Alexandra

Svar: :-) Tack för kommentaren! Hade inte sett den förrän nu! Kram till dig!
Alexandra Backlund

2014-08-22 // 07:16:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback