Blogga lite grann

Fick skäll från mormor igår, varje gång hon går in på min blogg står det "Dambastare på Axamo.." Så det är väl på tiden att säga några väl valda ord.
 
Jag har tränat 7h i veckan de senaste 3 veckorna, varken skadad eller sjuk! PEPPAAAARRRR.
 
Annars har jag jobbat på som vanligt, hunnit med en sväng till Göteborg för att möta upp några Stödetjejer jag känt sedan högstadiet. Och dessutom stängt säsongen på Axamo för iår, sista triathlonen i onsdags gjorde jag debut på hela distansen som man kör om man har ett T framför sig, dvs 2 varv simning istället för 1 som M (motionärerna) kör. Tiden blev 56:43, skamligt! Den bästa tjejen i vår klubb kör väl på ca 46 (!!!!) Ska tilläggas att hon är GRYM simmare och cyklist, men ändå!
 
 
Eftersom det börjar dra ihop sig mot Lidingöloppet borde jag köra nått långpass innan för att se om kroppen hänger ihop.
Så då tänkte jag, att jag lika gärna kan springa Mullsjö Xtrail imorgon.......... vilket på ett vis känns som rent vansinne, 21,1km i DEN Västgötska inlandsisterrängen.
 
Fram till att jag och Anton besteg BERG med racercyklar på Sardinien var det loppet det värsta jag gjort i träningsväg. Jag mådde piss när jag gick i mål 2013.
Hade då sprungit i 5:38-fart och kom inte ens i närheten av pallen. Loppet är tufft! Det är klättring i slänter så branta att man verkligen inte kan springa. Det är dock just sån terräng som är skonsamför kroppen OCH ger mycket pluspoäng inför att ta sig an Lidingöloppet.
 
 
 
Det gäller alltså att lägga undan ALL press, klocka, tävlingsmänniska, fokus på pall osv imorgon. Ta mig runt utan att gå sönder är målet!
 
 
/Alexandra
 
 
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback