Samlar motivation

Blev två timmars AW men kollegorna igår för att sedan få vila kroppen till fredagmys hemma i soffan. Somnade inte helt oväntat under filmen vi såg, kul tjej liksom!

Ändå sov jag till 11:30 idag då jag pallrade mig upp för att äta frukost till herrarnas 10 km klassiskt. Så spännande! Vilken motivation det ger!

Behövde den kicken för att cykla 90 minuter efteråt. Kommer nog kännas i benen imorn men det är bara till att dom vänjer sig! Tänker inte uppleva samma känsla den här sommaren, att det känns som om cykeln står stilla!

Lite crossfit i vårt gym efteråt och det är en riktigt lyx att ha ett eget gym i lägenheten! Tur vi har samma intressen :)Orutin eller tecken

Var hem på lunchen idag och åt hamburgare och kollade på sprinten från Världscupen med Anton, hur mysigt som helst! Gillar att vi gör såna saker ibland :)
 
 
Så skulle jag ta ryggan nu och gå till bussen mot Rosenlundsbadet för fredagens pass i bassängen, då tanken plötsligt slog mig "hängde inte min baddräkt på toan när jag var hem på lunchen?" Mjo. Mycket riktigt - ingen baddräkt i ryggan.
Antingen är det ett bevis på att jag lämnde hjärnan i sängen imorse eller eller ett tecken på att jag nu ska hänga på kollegorna på en after work. Förmodligen det senaste, även om jag rent spontant känner SKIIIIT!
 
Jag är seriös till tusen med min träning, inget får komma ivägen, har jag ont i baksidan - ska kroppen plågas i bassängen! For sure :)
 
 
Får ta igen det med mängd i helgen och ett rejält pass simning med IKHP-triathlon på måndag, yes ni hörde rätt. Har blivit med Triathlon-klubb. Men kommer såklart löpa/åka skidor för MSOK fortsättningsvis. Gladare och härligare gäng får man leta efter!
 
 
 

Reflexbana

Idag hade MSOK invigning på min klubbkompis Lisas reflexbana hon satt upp i Mullsjöskogen! 
Vi var ett stort glatt gäng som drog iväg med pannlamporna på! Skitkul verkligen :)
 
Gällde att ta chansen när den dök upp, så för att få ut max av passat så tog jag rygg på snabba Alice som är en grymt duktig 15-årig orienterare.
Blev ett svettigt men härligt pass och vi letade oss fram bland reflexer och turades om att dra, 41:49 var vi i mål och kunde kostatera att om vi började på 6-minsfart så ökade vi farten till under 5-minsfart sista kilometrarna!
 
Efteråt blev det en kopp glögg och pepparkakor i mål! Toppenpass och helt i min smak :)
 
Men inte utan skador såklart! Bara för att passet inte bjöd på snubbel eller dylikt ska man inte tro att jag är hel! Skulle svinga fram håret efter duschen och slå en knut med handduken - pang så drog det till i baksida lår!
Är det nu kroppen börjat på sin nedgång????! Vad händer?!?!? Och hur lyckas jag? Kroppen! Work with me please!
 
Tillsvidare laddar jag för crawl efter jobbet imorn!
 
Auf w. /A