Last day in Mullsjö

Då var tiden i Mullsjö över för denna gång. Även fast dygnet blivit två timmar kortare sedan vi flyttade hit så sörjer jag lite. Gillar Mullsjö! Det är lite landsbygdskänsla, lite likt Ånge faktiskt - förutom skillnaden att jag inte känner nån. Nära till Hökensås, nära till bra träningsterräng.

Det är inte kul att flyttat alltså.. Hoppas det här är sista gången... På ett bra tag framöver!

Imorgon blir det Göteborg, fast vi egentligen inte har tid med det alls, dock inte så mkt att välja på när Anton har opponering och avslutning på historia C.

25 grader i skuggan i Mullsjö, så nu blir det en paus innan jag ska sortera och packa vidare.
Tackade förresten av 3 fina betydelsefulla kollegor idag på en lunch med jobbet. Sorgligt!

Lillgammal som man är kommer jag verkligen sörja 65-pulsarna som jag aldrig kommer få jobba med igen! Fy så tråkigt.


Massiv kläckning

Jorå, nog var det massiv kläckning ikväll! Av diverse ting. Sjösandslända. Dagsländor. NATTsländor. Och en sisådär miljon MYGGOR!

Trodde jag hade flyttat ifrån mygg?

Vaaa?

15:24 hämtade A mig vid tåget - direkt styrde vi mot Hökensås. Hängde lite i shopen, fick se jackorna vi ska få osv. Fick två flugor av Martin! Fint dä!

Så underbar kväll, igen. Hökensås denna gång, L. Havssjön. Stod och surrade med en gubbe och plötsligt sa han "hälvätäää, ja tro du ha feäsk på!"
Jorå, men den hann släppa innan jag han göra mothugg. Heja Alexandra!

Men doften, skogen, vaken! Jag är kär! Inte bara i Anton alltså.

Bara älskar att bo här nere just nu!


Bland raps och sländor

En riktigt trevlig kväll måste jag säga att vi haft. Så skönt att bara sticka iväg ut i naturen och släppa alla tankar på jobb och måsten. Bara höra hur vattnet brusar och känna solen stråla i ansiktet. Fantastiskt!

Ingen fisk för mig men två som var på min fluga, vilket gör så att man får lite mer tålamod i varje fall. Anton dog såklart 3, en Färna, en Regnbåge och en Öring. Jämt och bra.

Rapsen var ståtlig och gul, årets första syrén hade slagit ut och det doftade sommar överallt.
Och åh vad jag älskar att äta mat när man varit ute i naturen hela kvällen. Vi var så hungriga när vi kom hem. Vita bönor, falukorv och lite hot fefferoni därtill har nog aldrig smakar så gott i munnen.

Laddar för frukost med härliga Petra imorgon! Skönt med Medelpadshäng!