Tröttmössa

Efter ett dygn med båtfiske, grillning och mys med familjen Hansen har vi nu ätit tacos och slagit oss ner hemma i soffan. Jag är helt däckad!
Blivit lite dåligt med sömn senaste nätterna och vatten med för den delen, glöms lätt bort när man fiskar och härjar med barn!

Nu har redan en semestervecka gått, så trist att det inte är nån hetta... Hoppas verkligen denna vecka har mer sol att bjuds på.
Kanske lite Hökensås imorgon, nagelfix på tisdag sedan bär det av med tåget mot Sundsvall och gatufesten på onsdag. Så lagomt taggad just nu ska medges.... Hoppas det hinner vända :)
Visst är väl inte lastgammal precis med 25 är inte 18 - en sak som känns i kropp och knopp!Hemma-weekend

Blev en hemma-weekend för oss. Hade Antons bror på besök igår så slängde ihop sjömansbiff och sedan en efterföljande samkväm i vår lägga och tripp på stan.

Nu är vi i Mullsjö och har lämnat av besöket, laddar nu för att åka till familjen Hansens stuga !

Wifi off, hörs imornkväll!


Go'frukost

Börjat morgonen med en go'frukost, rödlök på knäcke är en favorit!

Solen har tittat fram igen i Jönköping så humöret börjar vända igen :)

Nu måste vi fylla på i kylen, ja för frysen är då proppfull - går knappt att öppna den pg av alla fiskar! Dags att skänka ett gäng snart igen.
Vill redan tillbaka och ta revansch. Imorgon blir det faktiskt lite fiske igen, vi ska till våra kompisar/äktaparet Jimmy & Angelica och deras två små.

Ha en bra dag !