Triathlon

Dåså, triathlonpremiären gjord! Att jag väntat så många år med att testa detta! Men nu kom ju chansen och jag ringde svärmor i söndags och hon var på direkt!

Lite oroväckande med dagen skurar och åska men solen kom lagom till 17-snåret. Oh vilka fjärilar det var i magen, men när startskottet gick var det vara ner i det inte allt för kalla vattnet. Först flås, stånk och trängsel, sen fick jag in hyfsad timing sista 100 meterna och oj vad tung man var på land sen. Växlade till cykel, bytet gick ganska smidigt ändå för att vara första gången. Upp på min för dåligt pumpade racer men skitsamma att de blir tungt "bara jag får sitta" tänkte jag. Försökte ligga ner mkt för vinden stoppade mycket fart men det var ändå en så härlig känsla. 11,5 km senare var det på med löparskorna och iväg, STUMMA ben! Hjälp vad dom inte lydde, tur det släppte hyfsat och sista kilometern kunde jag hitta min teknik igen.
Kanske bland det roligaste jag gjort! Inte som Vasaloppet, men nära på!
Jag är fortfarande hög på endorfinerna! Galet!

Jag säger bara: testa!

Vi fick även med oss Antons moster med familj, en riktig orienterarfamilj så där låg jag och svärmor i lä, men hon slog oss alla på simningen med råge! Imponerande!


Gyllene tider

Tror jag inte minns när jag blev sådär extas som igår sist. Hoppade och skrek till varenda låt förutom "dags att tänka på refrängen" eftersom jag inte kunde den. Men det var skönt med en vilopaus, svetten lackade!

Vilket gäng dom är, går bara inte att vara besviken!

Sen gick vi hem från Elmiafältet, genom stan för ett pizzastopp och sen hem och ner i sängen. Trött som efter ett träningspass!
10 av 10 fiskar! Bra Per!


Musikquiz

Syrran har anlänt, på sina första 20 min i Jönköping köpte hon 2 par skor, bra jobbat!

Nu har vi ätit kycklingryta med ris som jag fixade och jag försöker övertala Mathilda att vi ska gå på musikquiz på bästa Pipes. Går sådär... Vill inte bli nerröstad av chips å dipp!

Alla vinkar till mormor! Hej!