Tät dimma

Jorå, nu är det inte så värst motiverande väder här... Gröna gräsmattor, sol och +8 var det när jag gick ut en sväng på lunchen....

Just för dagen kanske lika bra, jag är helkonstig i bröstet, blir andfådd för minsta lilla och hostar hela tiden. Men inget slem utan bara torrhosta. Så less!

Ja som sagt, detta är deprimerande, så nu ska vi pigga upp oss med riktigt god mat och sen quiz med några kompisar.
Nyklippt är jag iallafall, fräscht!


Snön jag ber dig - come back!


/A


Snösmältning och frustration

Jönköping smälter bort och Hallby lika så! Vilken frustration!

Satte min tro till konstsnön, vallade klister och visst, det gick att åka även om man fick vara försiktig för att inte förstöra skidorna. Men efter 7,5 km hostade jag så mycket att man kunde tro att det var en kol-patient i spåret.
Avbröt och förstod att kroppen inte är pigg. Hade ingen bra känsla heller i kroppen så frågan är om det ligger nått virus och lurar...

Måste förresten berätta att jag var på A6 med goaste Petra igår, för er som inte kommer från Västra Medelpad är Petra en tjej som jag vuxit upp på samma gata som och hon pluggar här nere. Tror inte vi var tysta en sekund :) så härligt att höra nån prata samma dialekt igen också.

Nu kollar jag på Sveriges mästerkock medan min egen mästerkock fixar tacos. Lyx!

/A


Är inte bättre

Känslan efter igår var bara total besvikelse.
För det första hade jag knappt fäste, kanske inte bara beroende på vallan utan att snön var lös och flyttade sig.
Glidet som Anton hade lagt blev den lilla ljusglimten på 3h och 29 min...... Märk lilla (!) för jag hade mjuka skidor och de glider mycket sämre än mina hårda, som jag valde bort för bra bästa möjliga fäste.

Föret var "socker" och jag kände mig varken pigg eller stark. Öppnade visserligen första varvet på 38 min och hade jag hållt det resterande 4 varv hade det räckt till en 3:e-placering. Men jag bara tappade för varje varv.

Besviken, gick jag i mål som 11:a men samtidigt är jag inte bättre skidåkare än. Och jag var 1.15 efter vinnande herr och det var jag även i Ulricehamn så, kanske är det vad jag klarar just nu.

Anton däremot fick jag glädjas över, så stolt flickvän! Trots att han tränat mindre än mig det här året så hängde han på och kom in som 7:a, 5 min efter vinnaren.

Aja, bra motivation att jobba vidare med iaf! Ger inte upp!

/A