Värsta men bästa

Så var det gjort! 21 km trailrunning i Mullsjös fantastiska terräng! Började de första 6 km med att hålla 5-minutsfart och det kändes tungt, trots att den värsta kuperingen inte riktigt börjat än.... OMinns att jag passerade milen på ca 53 min och kände mig hyfsat stark.

Men vid campingen i Mullsjö nånstans började energin ta slut... Sista 5 km började gåshuden på benen och armarna komma. Försökte trycka på ändå, struntade i sista drickat vid 3 km kvar och tänkte "bara asfalten till klubbstugan kvar sen får jag springa under målbågen....."
Men kroppen slutade bara svara. Jag hade kramp överallt, såg suddigt och benen kunde knappt klara ta löpsteg.

Sen minns jag knappt nått mer, plötsligt låg jag i mål (hur jag nog tog mig dit) kunde knappt andas och fick hjälp in i sjuktältet. Krampen i diafragman var värst, kunde inte andas med magen.
Såg ingenting heller, allt bara snurrade.

Det är första gången jag tagit ut mig sådär, helt sjukt vad kroppen klarar!
Mitt mål var under 2h och jag sprang på 1:58:28... Men är ändå besviken att jag släppte en dam sista 3 km. Det räckte till 8onde-plats av 35 st. 13 min efter bästa dam.

Tur min svärmor hjälpte mig hem till dem och bästa bästa Lisa från klubben kom förbi här med Resorb Sport! Har nu fått god mat i magen och känner mig lite bättre. Lidingöloppet nästa?


Closed

Sista onsdagen på Axamo och idag är jag banne mig helt fascinerad av mig själv!

Simmade på 9:28 i det 18 grader KALLA vattnet, växlade till cykel och som den sämsta cyklisten jag är tog det mig 25:42 (min näst bästa tid ändå) sen ni!!!

Vilka ben! Vilket tryck! Vilket löpsteg! Fick enormt mycket beröm i mål och hade tydligen sett väldigt lätt ut i spåret. Rekord också, men råge! 14 min och 17 sek! 3,2 km inklusive växling alltså :)

Äntligen!


Snygg i simglasögon

Haha! Ni skulle sett mig, snacka om i sitt fulaste esse!

Direkt när jag hoppade i bassängen kände jag "vad lätt allt känns" inte så konstigt när jag simmat i öppet vatten i sommar ;-)
Vi började grundligt med väldigt roliga och basic övningar, typ ligga på rygg med händerna efter sidan och paddla med fötterna, bröstsim med huvudet under vattnet, glida under vattnet och slutligen ryggkrål! Känner mig nöjd med dagen! Det var jättekul :-)

Längtar redan till nästa vecka. Imorn ska jag köpa våldtäkt och sen väntar årets sista triathlon.

Ps. Jag var såå pigg i vattnet idag. PB på alla tider imorn? Bring it!