After easter

Jo rå, är rätt duktig på att hålla mig härifrån. Men här är jag!

Som jag sagt förut, det viktiga är inte att skriva det i sociala medier utan att uppleva det! Men med tanke på distansen inte bara i mil, till mina vänner får jag nog pränta ner en rad eller två.

Påsken var som en dröm, vädret fantastiskt, solen värmde och fräknade, hann träffa nästan hela släkten, sjönk så lågt att jag satte min fot bland fulla 18-åringar på mittlandia, visserligen värt det för jag fick återse min barndomsvän Petter PW Wackan Walker.

Jag saknar inte Ånge, (ångesten) för min del är det verkligen så. Är typ rädd för Ånge, det påminner mig om en Alexandra som jag inte är idag. Men jag bara älskar naturen däruppe, som alltid känner jag mig så tillfreds med att åka skidor, pimpla och spendera timmar i friska luften.
Samtidigt så kände jag när vi styrde in i Jönköping i söndags kväll "ahh gött att komma hem!" å det är väl ändå ett fint tecken.
Så skönt med rutiner och att vara tillbaka på jobbet igen, även om ledighet från jobbet kan märkas när man kommer tillbaka. Än dock, trivs jag så bra!

Och som om jag inte har annat på gång då! Massor! Massa roliga skidplaner :)

Det var det för nu! Nu ska vi ut o käka. Tackohej /A