Postordersförskottsavi - som är stämplad i Borås

 
Mårten, (Sandra) det här inlägget är delvis till dig! Satt i soffan ikväll med lite lakrits, måttligt seg efter 1 1/2 timme på spinningcykeln och fastnade vid nån repris av "go'kväll" enbart för att Niklas Strömstedt satt vid ett bord och snackade om "Byns enda blondin".
 
Så kom jag att tänka på Sandra, såklart! En av mina närmsta och bästa vänner, som jag träffar alldeles för ofta, men när vi väl ses är allt precis som vanligt! Du gör mig så glad jämt, fina människa!
 
Skrattade så jag grät när jag lånade hennes lägenhet i Sundsvall för en månad sedan och hittade ett tidningsurklipp på henne och hennes mamma Carina.
Det löd typ: Mamma Carina är inget Sven-Ingvarsfan direkt, för henne har det alltid varit Elvis. "Ja, jag minns första gången när Sandra 8 år fick träffa dom bakom scenen, det första hon sa var -min mamma gillar inte er!"
 
2008 och 2012

Och den enda låten jag geniunt gillar med S-I, är faktiskt just "byns enda blondin", mest för att den har en historia då jag och Göran Månsson alltid brukade skoja om att jag var "Kölsillres enda blondin!" Iofs inte helt osant dock.... eller jo, nu är jag ju inte det längre då.
 
Bästa Haverö!

 
 
Nu ska jag krypa ner, för imorgon väntar en otroligt bra dag!
Ska ta tåget mot Gbg och spela badminton, äta middag och umgås med min kusin. Och när jag kommer hem är det bara en tidsfråga innan mannen i mitt liv kliver innanför dörren! Kom hem nu älskling, jag längtar så!
 
 
Har dessutom fått ett par nya rcs av Anton. En liten deal mellan oss kan man säga! Är sååå lycklig, framförallt då jag nu insett på exakt HUR hårda skidor jag åkte på ifjol.. shit orkar inte ens klämma ihop dom om jag tar i allt jag kan! Inte undra på att jag behövde 12 lager burkvalla för att få fäste! ;)
 
 

 
Så glad blir man då! (så tränad blir man å andra sidan också)
 
På söndag, då blir det åka av minsann!
/A.

Insektsdag

Idag har jag varit med mina elever på ett riktigt äventyr! Även om jag kan lova att jag var den enda av alla som faktiskt tyckte det var KUL!
Vi åkte med "Ekobussen" som Jönköpings Kommun har och tittade på allt från olika landskapstyper, naturfenomen och biologisk mångfald till INSEKTER i en damm!
Det enda jag tänkte på hela tiden var, "öringmat" "regnbågsmat" "aha, det är sådär en fjädermyggslarv ser ut i verkligheten!" Är man skadad eller?

Sedan kollade vi på fynden i bussen, via ett mikroskop som visades på tv-apparaterna, TUFFT!
 

Efter jobbet körde jag ett mycket bra pass på gymmet i stan, triceps, biceps, rygg, plankor och en hel del frivändningar. Längesen jag var så nöjd med ett gympass! Blir att bygga upp lite förlorad överkropp nu fram till Vasan. Känns ändå bra att jag fokuserat på löpning, rullskidor och framförallt kvalité i höst istället för att pumpa järn på gymet.
Har börjat om och börjat rätt iår!
.....dvs, struntat totalt i att vara besatt av timmar - och istället blivit besatt av tider! ;)


Ner i kartongen igen!

Snö har det fallit här också, i MÄNGDER! Så nu är rullskidssäsongen def över. Tack för det, slippa slinka omkring på våta löv!

Training for results

En mycket blandad träningsvecka hittills måste jag säga... formen blandar och ger. I måndags sprang jag halva Mullsjö runt och tanken var ju att springa hela, men eftersom att jag vid 12,8 km inte såg nått i mörkret, var mitt i kolsvarta skogen och inte kunde läsa skyltar fick jag bryta.
Anton fick hämta mig och jag, som inte hade en aning om var jag var fick springa 1 km på en 90-väg.. med enbart några reflexdetaljer på jackan, farligt!
 
 
Igår var jag ganska trött igen och hade inget motivation alls faktiskt, jag som alltid brukar ha motivation! Men helt ärligt så saknar jag att bo bland mina möbler och saker. Ha ordning på allt och känna mig hemma. Det har funkat jättebra att bo här verkligen, men har man bott hemifrån i 8 år blir det en omställning. Det tär lite på sambolivet att inte kunna få vara helt ensamma också.
 
DÄRFÖR! Flyttar jag och Anton in till Jönköping efter nyår :) Jag längtar!
 
Efter lunch idag kompenserade jag motivationssvackan igår med ett pass intervaller på vår "runda". Ojojoj så tungt det var! Inga monstertider direkt...
1. 5:56,
2. 6:07
3. 6:12
(ska tillägga att Anton har sprungit in på 4:15 i toppform)
 
Han åkte förresten till London imorse med 2 kompisar, så nu blir det lite egentid och att få längta lite till lördag då han kommer hem igen. Han är bara bäst, Anton. Så fin och bra på alla vis :)
 
 
Hej så länge, från ett vitt Mullsjö!