En fantastisk dag

Igår var en helt perfekt dag! Det skulle liksom inte gå att göra om den bättre på något vis.Den innehöll hela registret med allt från typiska Anton  - Alexandragrejor till fisk, trevligt umgänge och en härlig svensk vinterkväll.
 
 
Efter paketöppning i sängen i tidiga ottan bökades det på med oboykokning, värmning av gulaschsoppa och packning. Redan då började jag göra helt vanliga Alexandragrejer. Ja ni vet, vi skulle inte glömma tången den här gången, så vi slapp ta av vantarna för att ta bort krokarna från fiskarna.

Jag tog med tången, det gjorde jag. Men satte inte fast den ordentligt, så väl framme vid hökensås var tången såklart - helt borta! När jag hade sökt omkring i snön där vi gått ut på isen och i bilen så gav vi upp och beslutade oss för att strunta i det.
 
Efter cirka en kvarts pimplande så tittade jag på maggotburken och såg att locket inte var helt stängt. Äsch, klipper till locket lite lätt med foten, tänkte jag, så det blir tätt!
"KRAS!"... så var hela burken platt och överallt i snön låg maggotar och sågspån. Gissa om födelsedagsbarnet suckade? Jag fick göra en provisorisk maggotburk, lovar att den funkade minst lika bra.
 
Det blev inga rödingar, men efter 7h fiske hade jag en fin ledning med 3 regnbågar mot Antons 1. Vilken dag!
 
 
Ni skulle sett våra rödblommiga ansikten när vi kom hem och satte oss för att äta hämtpizza. Fire in the hole, vad röda vi var! Och inte hade vi frusit en gång, tror vi lärde oss sist och i ett av paketen låg såklart fotvärmare som var väldigt uppskattade!
 
 
Till sist men absolut inte minst hade Emil, vår vän som var hemma från London fixat en helt fantastisk kväll! Med bastu, massa värmeljus, kalla öl och en isvak precis utanför bastun. Det kallar jag den perfekta avrundningen på en perfekt dag!
 
TACK!
 
 
Och vad säger man, jag har verkligen funnit min livskamrat. Jag blir aldrig trött eller less på den där skäggiga härliga och absolut bästa mannen jag vet, lycka är att finna nån man gillar för alla egenskaper och dessutom kan dela allt man gillar att göra med!
 
Nu väntar resa mot Norrland imorgon, ett snabbstopp i Sundsvall för återseende av ...
 
BÄSTA!
 
Hej! /A.
 

I'm alright

Så glad att det vände!
 
Nästan helt bra i läppen!
 
Ska bli SÅ kul att åka hem över jul och träffa familj, släkt och vänner även om det verkligen är tråkigt att inte fira jul med den man älskar. Vet att vi kommer få så många jular ihop ändå!
 
När jag sedan ska åka neröver i mellandagarna så ska jag ta med mig ett helt bohag för då ska vi ju flytta in till Jönköping. Då börjar en ny episod kan man säga!
Jag längtar så otroligt efter ett eget boende, ett eget hem att få stöka och greja med. Bara att äga en egen hemnyckel igen känns ju helt fantastiskt! Och för att inte tala om mitt nya jobb, med allt vad det innebär - kollegor, rutiner, LÖN osv.
Återstår bara att ta farväl av mina elever på fredag, det blir faktiskt sorgligt, dom har varit en energikälla i allt det nya här nere!
 
 
 
Imorn blir Anton 25 år, har redan paketen redo under sängen. Känner mig så glad för vad jag köpt åt honom, kommer minst sagt användas flitigt!

Blir uppstigning i ottan, för vi ska nämligen ge oss ut på pimpling på Lille Havssjön, det finns nämligen Röding där. Var sjukt slut efter förra pimplingen, attan va kallt det var! Därför vet jag inte om jag berättade att JAG fick 3 Regnbågar och Anton 2! SÅ NÖJD :D
 
Imorgon kommer vi inte frysa.... hihihiih.
 
/A.

Ahh tjena

Kan bara säga som i Madicken, "KRISEN Madicken, det är antingen då det vänder eller så.. så dör man"
 
Jorå, inatt kom krisen och helt sjukt vad kroppen klarar av! Från att ha stickningar upp till ögat, en stor böld till läpp och rinnande var - till att vakna med ett sår som börjar torka ihop och en hälften så stor läpp!
 
 
Nu är det 3:e dagen i rad jag får sitta hemma när Anton drar till spåret... brukar vara tvärtom! Usch, det har inte varit kul. Ska ta med skidorna hem över jul och åka varje dag. Pappa har nämligen sladdat med skotern så vi kan åka skejt, längtar!
 
 
NU börjar "Sixten" så måste skynda mig till tv:n. Har precis lagat ugnsfalu och hemmagjord mos, bästa tv-snackset! :)
 
/A.